Biztonsági mentés felhőbe

Az, hogy egy biztonsági mentés mennyire fontos, akkor derül ki, mikor váratlan hiba során a meglévő mentést vissza kell állítani.

Több ügyfelünknél tapasztaltuk, hogy a biztosnak hitt mentés gyakran sérült, hibás, vagy egyszerűen nincs meg. Válasszon egy, a telephelyétől elkülönülő, korlátlan tárterületet biztosító, garantált mentési modellt! Céges megoldás a helyi és a felhőbeli adatok védelmére. 99,9%-os garantált rendelkezésre állással, megbízható telephelyen kívüli biztonsági mentéssel, hatékony növekményes biztonsági másolatokkal.

Továbbítás és „pihenés” alatti titkosítás. Földrajzilag eltérő helyekre replikált biztonságimásolat-tároló felel azért, hogy adatai semmiképpen se veszhessenek el, természeti katasztrófa esetén sem. Titkosított, tömörített biztonsági mentést készíthet az adatairól. Egy gépről (pl. a cég fájlszerveréről) készített, 500 gigabájtnyi mentés hozzávetőleg 20 EUR költséget jelent havonta: Ön is a Microsoft biztonsági megoldásaival védheti adatait! A szolgáltatás könnyen használható: az ingyenes kliensprogram telepíthető Windows Server, Windows Server Essentials rendszerekre és beépül a System Center Data Protection Managerbe.

A Microsoft Azure backup szolgáltatás használata hatékony, mivel csak a ténylegesen tárolt adatok kerülnek számításra, ellentétben egy hagyományos merevlemezzel. A mentési hely mérete gyakorlatilag korlátlan. Az adatok a telephely és az adatpark között optimalizálva (tömörítve és titkosítva) mozognak. Az első mentés után már csak a változások kerülnek szinkronizálásra, így csökkentve a szükséges adatforgalmat.

Kérjen személyes konzultációt!

Érdeklődés esetén hívjon minket a +36 20 912 85 90-es számon.
A személyes találkozót, felmérést követően azonnal javaslatot teszünk IT rendszerének üzemeltetésére!