Microsoft Office 365

Minden, amit az Office 365-ről tudni érdemes

Az Office 365 a Microsoft felhőalapú szolgáltatásait foglalja magában, kiegészítve a számítógépre telepíthető, jól megszokott Office alkalmazásokkal, mint például a Word, Excel, PowerPoint vagy akár az Outlook. A felhőben működő Office-nak köszönhetően alkalmazásai és fájljai mindenhová elkísérik Önt, dolgozzon akár az asztali gépén offline állapotban, az interneten vagy egyik mobileszközén. Fájljait PC-n és Mac gépen is szerkesztheti. Táblagépéről megoszthatja vagy e-mailben elküldheti a fájlokat. Telefonjáról online értekezletekbe kapcsolódhat be. Ehhez mindössze egy bárhonnan elérhető, mindig készen álló és mindig friss szoftverre van szüksége.

Vállalati színvonalú e-mail szolgáltatást, naptárat és névjegyalbumot használhat számítógépen, telefonon vagy webböngészőben. Az Exchange Online-nal növelheti a hatékonyságot, megőrizheti a szervezet biztonságát, egyúttal a szükséges mértékben kezében tarthatja az irányítást. Az e-mail szolgáltatást a Microsoft globálisan redundáns kiszolgálóin futtathatja, amelyeket kártékony szoftverek és levélszemét elleni szűrők védenek, és a hét minden napján 24 órás telefonos informatikai ügyfélszolgálat támogat.

Szeretné növelni a munkatársak közötti együttműködést vállalkozásán belül? Akkor bővítse lehetőségeit egyszerű, biztonságosabb fájlmegosztással! Az Office 365 egyszerűvé teszi a fájlok munkatársakkal, ügyfelekkel és partnerekkel való biztonságosabb megosztását. Dolgozzanak együtt a dokumentumokon, amelyek mindig naprakészek és szinte bárhonnan elérhetők.

Office, amikor és ahol éppen szüksége van rá! Telepítheti az Office-t PC vagy Mac rendszerű számítógépén, továbbá útközbeni használathoz táblagépeken és okostelefonokon, minden egyéb esetben pedig használhatja az Office Online-t a weben keresztül. Lenyűgöző megjelenésű dokumentumokat készíthet a már ismert és bevált, teljes értékű Office-alkalmazásokkal, mentheti azokat a felhőbe, majd csapatával valós időben szerkeszthetik azokat, és közösen dolgozhatnak rajtuk az Office Online használatával.

Online konferenciákkal mindenki naprakész lehet! Az online konferenciák korában a távolság már nem akadály. Össze kell hívnia mindenkit? Tartson online értekezletet valós idejű jegyzeteléssel és képernyő-megosztással. Az Office 365 tudja a megoldást: megkönnyíti az emberek találkozását és kapcsolatba lépését az interneten, bárhol legyenek, bármilyen eszközt használjanak is. A hatékony együttműködést nagy felbontású videokép, képernyőmegosztás és valós idejű jegyzetelés segíti.

A Microsoft Dynamics CRM Online a Microsoft innovatív ügyfélkapcsolat-kezelő szoftverének felhős változata, mely közvetlenül nem eleme az Office 365 csomagoknak, de teljes mértékben integrálható ebbe a rendszerbe. Ez a szolgáltatás olyan forradalmi értékesítési, szolgáltatási, marketing és ügyfél intelligencia eszközöket tartalmaz, melyekkel erősebb ügyfélkapcsolatokat, jobb ügyfél elégedettséget valamint lojalitást tud kiépíteni mind meglévő, mind új ügyfeleivel.

Kérjen személyes konzultációt!

Érdeklődés esetén hívjon minket a +36 20 912 85 90-es számon.
A személyes találkozót, felmérést követően azonnal javaslatot teszünk IT rendszerének üzemeltetésére!