Üzleti levelezés

Az Exchange Online a Microsoft felhőalapú levelező rendszere.

Segítségével bármikor, bárhonnan, bármilyen eszközön keresztül elérheti a céges levelezését, címjegyzékét, naptárait és a csatolt dokumentumokat. Az online szolgáltatás segítségével, már a kisebb szervezetek számára is elérhető a Microsoft nagyvállalati levelező szerverének teljes tudása.

A szolgáltatással minden felhasználónak 50 GB online tárhely  jár a levelek, naptárak, névjegyzékek és a csatolmányok online eléréséhez. Az adatok automatikusan szinkronizálódnak PC, Mac, laptop és mobil eszközök között, valamint tökéletesen kompatibilisek az Outlookkal és egyéb Microsoft Office applikációkkal.

Pénzügyileg támogatott, szolgáltatásiszint-szerződésben garantált 99,9%-os rendelkezésre állás, így biztos lehet abban, hogy levelezése folyamatosan működni fog. Továbbá különböző adatveszteség-megelőzési lehetőségek is beállíthatóak, hogy a felhasználók véletlenül se tudjanak bizalmas adatokat küldeni a nem megfelelő személyeknek.

Globálisan redundáns kiszolgálók, prémium kategóriájú vész-helyreállítási funkciók és az Exchange Online-t folyamatosan figyelő biztonsági szakértők biztosítják az adatok folyamatos védelmét. De a szolgáltatáshoz ingyenes és beépített kártevő-védelem és a levélszemét szűrés is jár, a postaládák biztonságáért. Természetesen ha saját Exchange levelező szervert szeretne, erre is van megfelelő megoldásunk.

Kérjen személyes konzultációt!

Érdeklődés esetén hívjon minket a +36 20 912 85 90-es számon.
A személyes találkozót, felmérést követően azonnal javaslatot teszünk IT rendszerének üzemeltetésére!